PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Xarranca trasllada el seu espai creatiu i expositiu al parc Central

L’indret serà habilitat perquè a voltants del mes de maig pugui obrir les portes

Per El Periòdic

Canturri, Marsol, Garcia i Tarrés durant la roda de premsa, ahir.
Canturri, Marsol, Garcia i Tarrés durant la roda de premsa, ahir. | ANA/M.F.

El Comú d’Andorra la Vella ha fet un pas més per aconseguir que el parc Central sigui «el centre d’art de la parròquia i del país». D’aquesta manera, ha cedit, per un període de dos anys, un local a la Xarranca en què l’entitat podrà dur a terme les seves activitats creatives i expositives. Es tracta d’un espai de 120 metres quadrats a tocar del llac del parc que ara serà habilitat perquè ja cap al mes de maig pugui obrir portes.

Des de l’entitat, tant la seva presidenta, Mar Garcia, com la secretària, Mireia Tarrés, van posar en relleu que aquesta ubicació «molt cèntrica» els permetrà apropar encara més les propostes que facin a la ciutadania. Així, la voluntat de la Xarranca és continuar organitzant exposicions i fins i tot recuperar les xerrades que es feien fa uns anys i, també, potenciar d’altres propostes com tallers per als infants, tal com ha comentat Garcia. De fet, la presidenta, va reconèixer que tenen moltes idees que encara no saben com es plasmaran.

Ara caldrà fer-hi uns petits treballs per a l’adequació que consistiran bàsicament en la instal·lació elèctrica, canviar algun vidre i fer una neteja a fons dels locals, que podrien obrir cap al mes de maig, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT