PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra haurà de buscar un nou emplaçament per fer un estadi

El club es reunieix amb el Govern per mostrar la seva ferma intenció de romandre al país

Per David Sansaloni

Sarabia i Nogués, a l’Estadi Nacional.
Sarabia i Nogués, a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra haurà de buscar un nou emplaçament que pugui acollir un projecte de les dimensions com és el d’alçar un estadi que pugui acollir partits de les màximes categories del futbol espanyol. Aquesta ha sigut la conclusió de la reunió que va tenir ahir el club amb el Govern, amb l’afegit que l’entitat tricolor va refermar la seva voluntat de quedar-se al país.


Per part de l’Executiu, però, la cita va servir per conèixer de primera mà quines havien estat les raons concretes per rebutjar la construcció del nou estadi a Prada de Moles. Una vegada sabudes, la pilota està al terrat de l’FC Andorra, que serà qui hagi de fer el primer pas, buscar un nou terreny i presentar un projecte com més aviat millor perquè es puguin complir els terminis de temps necessaris.


Segons van assenyalar fons del club, «ambdues parts treballaran per tal que la solució definitiva es pugui implementar el més ràpid possible, liderant l’FC Andorra el projecte, però amb la col·laboració i entesa de tots els actors implicats, per tal d’impulsar un gran projecte de país». La característica de ser un club privat ha sigut, des d’un primer moment, el motiu principal perquè sigui la mateixa entitat futbolística la que impulsi un projecte adaptat a les seves necessitats, sense poder gaudir d’un intervencionisme pel que fa a l’àmbit públic, tal com passa amb altres organitzacions esportives del país.


De moment, i passada aquesta reunió, el Govern no ha allargat el termini de concessió de l’Estadi Nacional i, per tant, els tricolor haurien d’abandonar les instal·lacions el mes de juny del pròxim 2024. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT