PUBLICITAT

Gutiérrez acaba els Mundials amb una altra desqualificació

  • La representant femenina de la FAE comet una errada en la part alta de l'eslàlom i decideix abandonar
EL PERIÒDIC
GARMISCH

Periodic
Gutiérrez realitza un gir en la part alta de l'eslàlom uns segons abans de cometre l'errada, ahir a Garmisch. Foto: FAE

Mireia Gutiérrez ha viscut uns Campionats del Món pèssims. Cinc proves que ha fet, cinc abandonaments. L'andorrana afrontava ahir l'eslàlom per acabar la màxima cita mundialista i la més important de la temporada i de nou va haver d'abandonar pocs segons després de la sortida.

El dia s'iniciava sota les mateixes condicions que les d'aquesta setmana, amb molta boira, però a mesura que avançava el matí el sol guanyava terreny als núvols per acabar sent el protagonista de la jornada. Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 43 en la seva disciplina favorita, en la qual és la 107 del rànquing FIS, va abandonat en la part alta del mur després de cometre una errada en un interior que l'ha deixat fora de la cursa i sense cap opció d'aconseguir un bon resultat.

Aquí es va acabar la seva actuació en terres alemanyes i les declaracions de Carles Visa després de l'abandó eren dures però realistes respecte la número u femenina: «Mala sort per a la Mireia en aquests Mundials. Segurament que no ha arribat en el seu millor moment de forma i potser podríem haver fet un programa diferent i menys carregat però hem de ser conseqüents amb la decisió que varem prendre, no buscar justificacions i acceptar que no ha estat bona», va reconèixer el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). De tota manera Visa va incidir en què encara queda temporada per endavant i que la fluixa actuació a Garmisch s'ha d'oblidar quant abans millor: «En aquests Mundials no hem vist la millor versió de la ‘Mimi' però ara cal passar el full i centrar-se en el que queda. Falten curses molt interessants i més oportunitats per realitzar més bons resultats dels que ja ha aconseguit».

En l'eslàlom masculí Roger Vidosa, que sortia amb el dorsal 27, s'ha classificat per la final d'avui sense problemes en obtenir la 23a posició. Segons el seu tècnic, Simon Bastelica: «Ha esquiat bé en les dues mànegues i sense arriscar. Es preveu una final complicada, amb 50 dorsals amb menys de 14 punts, però confio que Vidosa ho donarà tot».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT