PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, 18a a la combinada dels Mundials

L’esquiadora supera Mireia Gutiérrez i signa la millor actuació femenina del país

Per El Periòdic

Cande Moreno durant la combinada d’ahir.
Cande Moreno durant la combinada d’ahir. | Christophe Pallot Agence Zoom

Els Campionats del Món de Courchevel-Méribel van donar el seu tret de sortida ahir amb la prova combinada femenina, en la qual va prendre part Cande Moreno. L’andorrana va finalitzar en la 18a posició general, superant així la 19a posició de Mireia Gutiérrez en l’històric de participacions andorranes en un Mundial d’esquí alpí en categoria femenina.


Moreno va registrar, en primer lloc, una 25a plaça a la primera mànega (supergegant) amb +2.98 respecte a la més ràpida, que va ser la italiana Federica Brignone amb 1.10.28. «He lluitat bé la baixada, no era fàcil, i el més important és que m’he quedat a dins». No obstant això, la tricolor va assenyalar que «podria haver deixat anar una mica més, però el més valuós és que estic a l’arribada, que era el que més m’havia costat aquest any en aquesta disciplina».


A la segona mànega (eslàlom), Moreno no va poder fer una bona mànega i va finalitzar 18a, repetint posició també en la classificació final. «És una sensació una mica agredolça, per una part estic contenta perquè he acabat la cursa i està bé, però tinc clar que de cara a pròxims esdeveniments d’aquesta mena la preparació ha de ser molt més gran si volem fer un bon resultat en una disciplina similar».


La de la FAE també va fer incís en què «amb tres o quatre dies d’entrenament no és suficient per a l’eslàlom, i no em conformo amb una mànega com la que he fet». Moreno farà avui un entrenament de descens, i demà tindrà el supergegant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT