Johnny Dee es converteix en l’estrella contra l’Albacete

El MoraBanc suma la 18a victòria en un partit per emmarcar i ja pensa en la Copa

Johnny Dee llença un triple, ahir al Poliesportiu.
Johnny Dee llença un triple, ahir al Poliesportiu. | BCA / DANI CATALAN

El MoraBanc va tornar a signar ahir una victòria per emmarcar contra l’Albacete. En el primer quart els manxecs es van mostrar en forma i van exercir una forta pressió amb molta punteria posant contra les cordes els andorrans. De fet, els primers 10 minuts van ser clarament de l’Albacete, mentre el MoraBanc  es veia perdut i sense iniciativa.

En el segon quart les coses van canviar i els tricolor van assolir l’avantatge i a poc a poc van anar guanyant possessió. Dos triples seguits de Johnny Dee van permetre marxar cap al vestidor amb una distància de quatre punts i encarar un tercer quart en què els protagonistes van ser els intercanvis de cistella constants. Fins que Dee va voler tornar a entrar en acció. A partir de llavors, i tot que l’Albacete no es va rendir en cap moment, el MorBanc va estar més encertat que mai, va defensar correctament i va sentenciar la trobada.

Quan tothom donava per feta la victòria dels locals, va arribar l’últim quart. De nou Dee va oferir un màxim avantatge de 15 punts (71-56), amb la col·laboració d’Anjos i Rubio que es van sumar a la festa per col·locar l’equip a +19 punts a cinc minuts de les acaballes.

Finalment, i amb tot decidit, l’Albecete es va donar una última empenta fins a situar-se al 83-70 definitiu. «Ha estat un partit en el qual hem jugat bé, amb alguns trams millors que altres, però al final és una victòria més, i això és el més important», va declarar Dee en unes imatges gravades per a les xarxes socials del club. Respecte a l’equip rival, el nord-americà va reconèixer que havia estat un «bon equip» amb «jugadors amb talent» que «no va cedir».

D’aquesta manera, el MoraBanc suma ja 18 victòries i ahir se’n va anar a dormir amb la menta posada en la Copa.