De nou per la mínima

Un gol al darrer minut del temps afegit comporta la segona derrota consecutiva de l’FC Andorra al Nacional

Per Pol Forcada Quevedo

Diego Alende disputa una pilota a Víctor Mollejo durant la primera meitat del partit d’ahir. | @FCANDORRA

Com ja va passar fa dues setmanes, l’FC Andorra va tornar a perdre ahir per la mínima a l’Estadi Nacional (0-1), aquest cop contra el Reial Saragossa, que va marcar en el darrer minut del partit.

Era un duel de necessitats per als dos equips, i va ser el Reial Saragossa el conjunt que va arrencar-lo més fort. Tant, que només en el primer minut ja els va arribar la primera ocasió, una centrada de Giuliano Simeone que Víctor Mollejo no va arriba a rematar. Les opcions per als visitants no es van aturar aquí, ja que al minut tres, el porter tricolor Marc Vidal, de nou titular, va aturar un xut des de la frontal per part dels aragonesos.

A partir d’aquí, els d’Eder Sarabia, que tornava a la banqueta de l’FC Andorra després de la sanció, van començar a imposar el seu estil de joc. Això sí, sense ocasions. L’oportunitat més clara dels primers 45 minuts va arribar en un contraatac del Reial Saragossa que va acabar amb una xutada de Simeone directa al pal.

Amb tot, es va convertir en un partit d’anada i tornada, fins que al minut 32 la substitució de Mollejo per lesió i altres aturades de temps el van alentir molt, només amb possessions i sense arribades clares.

La segona meitat, que va seguir la dinàmica de la primera, va començar amb una targeta groga a Diego Pampín per una empunyada. Amb dues oportunitats en els primers minuts, va ser l’equip visitant qui es va mostrar molt més insistent en l’intent de canviar el resultat del marcador.

En els darrers 10 minuts els tricolor van capgirar la situació i van començar a crear perill. Així, l’ocasió més clara del joc pels de Sarabia va arribar al minut 89 amb un xut de Jacobo que va obligar el porter rival a estirar-se a la perfecció.

Amb tres minuts d’afegit, l’FC Andorra va continuar buscant el gol. Amb tot, va ser el Reial Saragossa qui el va aconseguir després d’una jugada al contraatac que va finalitzar Bebé, i la qual ni Alende ni Vidal van poder aturar.