PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Encants de Sant Antoni recapten més de 4.200 euros

Els diners obtinguts es destinaran a Càritas Parroquial perquè continuï amb la seva tasca social

Per El Periòdic

La seccíó infantil de l’Esbart de l’Esbart Santa Anna oferint un dels seus balls
La seccíó infantil de l’Esbart de l’Esbart Santa Anna oferint un dels seus balls | ANA/M.R.

L'edició 2023 dels Encants de Sant Antoni, celebrada com és habitual a l’Església Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, ha recaptat un total de 4.280 euros, 1.650 més que l’any passat. Enguany, l’esdeveniment –que destinarà de nou els diners recaptats integralment a Càritas Parroquial per la seva tasca social– ha recuperat la normalitat i s’ha celebrat per primera vegada sense cap classe de restricció sanitària després de l’esclat de la pandèmia.

Una vegada més, i seguint el mateix format que ja es va iniciar durant l’edició passada, la celebració dels Encants de Sant Antoni va incloure sortejos de butlletes, que tothom podia adquirir a un preu de cinc euros i que es van sumar a la tradicional subhasta dels lots de productes artesans d’Andorra. «Estem als nous temps, i és important que hi puguin participar totes les butxaques», va destacar la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, que va destacar el bon temps que ha acompanyat la jornada. Dissabte es van subhastar un total de set lots que van incloure productes com pa, mel, confitures, coca i, com a novetat, dos menús degustació al restaurant Odetti Bistro. Finalment, la celebració va cloure amb una actuació de l’Esbart de Santa Anna, qui va afegir la nota festiva a la tradició.

La celebració va tenir lloc davant la plaça de l’església, una zona actualment afectada per les alteracions del trànsit que el comú va proposar per la construcció del nou aparcament. Amb relació a aquest tema i davant d’algunes queixes que van manifestar veïns, Gili va assegurar que «a poc a poc es van fent petits ajustaments» com el fet de reajustar l’entrada del carrer Santa Anna o pintar algunes voreres per evitar l’aturada innecessària de vehicles que podrien congestionar el trànsit. «L’obra és gran, hi ha maquinària molt gran i no es podia fer d’una altra manera», va afegir la cònsol major escaldenca, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT