PUBLICITAT

La neu impedeix als Mundials de Caut la disputa de l'esprint i avui, cursa per equips

EL PERIÒDIC
CLAUT

Periodic
Joan Albós i Joana Vilana. Foto: EL PERIÒDIC

La neu apareguda en els últims dies pel fort temporada a la vessant nord dels Alps italians va impedir ahir l'inici dels Campionats del Món a Claut. Tocava la prova de l'esprint en la qual participaven els deu integrants de l'equip andorrà: Joan Albós, Joan Vilana, Manel Pelegrina, Armand Jesús, Ludovic Albós, David Albós, Ferran Vila i els joves Jaume Planella, Inka Bellés i Laia Coma. La prova s'ha postposat per al pròxim dimecres de manera que la resta del calendari no pateix cap modificació.

Així doncs avui és el torn de la carrera per equips només en la categoria sènior. La Federació Andorrana de Muntanyisme tindrà tres parelles: Joan Albós i Joan Vilana, Armand Jesús i Manel Pelegrina, i Ferran Vila i David Albós. Segons el seleccionador, Eduard Barceló, no hi ha cap objectiu concret en forma de resultats: «No hem fet cap cursa com aquesta en el que va de temporada i per tant no tenim gaires referències dels altres equips. Arriben en molt bona forma i per tant el que han de fer és buidar-se i intentar fer la millor actuació possible».

Sobre el traçat els corredors es trobaran 2.100 metres de desnivell positiu i 2.200 de negatiu amb set pujades i baixades i el perill de trobar-se forats en la part més alta. Un trencacames.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT