PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra vol que el partit contra el Reial Saragossa serveixi per sortir de l'estancament

Eder Sarabia confirma la necessitat de «pujar el nivell en certs aspectes»

Per David Sansaloni

Un instant de l'entrenament de l'FC Andorra aquest matí a l'Estadi Nacional.
Un instant de l'entrenament de l'FC Andorra aquest matí a l'Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra es veurà demà, a l'Estadi Nacional a partir de les 16.15, davant el Reial Saragossa en un partit que resulta vital per als tricolor, que no travessen un bon període, amb tres jornades sense conèixer la victòria. De fet, els maños arriben amb unes sensacions similars, i tot sembla indicar que el duel servirà, a uns o als altres, per sortir del pou en el qual estan immersos. Així doncs, els del Principat volen aprofitar l'oportunitat, i així ho ha confirmat Eder Sarabia, per demostrar que la feina feta pot traduir-se també en resultats.

Això sí, el tècnic basc també va recalcar que han passat uns dies amb moltes reunions una vegada finalitzat el període de fitxatges, i la conclusió més destacada a la qual s'ha arribat és que «necessitem augmentar el nivell en certs aspectes, començant des del cos tècnic fins als jugadors i cadascuna de les persones involucrades en aquest projecte, ja que estem en una categoria molt exigent i hem d'estar a l'altura de les expectatives», va dir Sarabia.

Sobre el Reial Saragossa, l'entrenador tricolor ha destacat «la capacitat dels seus jugadors per entendre el context del partit, perquè compten amb moltíssima experiència, alguns fins i tot en categories més altes, per no comentar les individualitats ofensives, amb Mollejo o Simeone, que és un dels millors davanters de la categoria». La situació a la taula, diu, no reflecteix el que es pot veure demà sobre el terreny de joc, i per tal d'aconseguir la victòria «haurem d'estar molt fins en aquests aspectes en els quals hem errat en les últimes jornades i, sobretot, sent més eficaços en els últims metres per poder materialitzar tot el que estem generant».

A l'altre costat, el conjunt dirigit per Fran Escribá sortirà per totes, i el tècnic visitant ja ho va explicar abans de viatjar cap al Principat, declarant que «la nostra idea és ser un equip que vagi a buscar porteria, que sigui valent». Tenint en compte aquesta mentalitat, Sarabia té clar que «hem de conèixer molt bé les virtuts dels contrincants per saber contrarestar-les. Nosaltres seguirem amb la idea establerta, obligant que juguin més a prop de la seva porteria que no pas de la nostra, i aprofitant les nostres virtuts per fer mal».

L'FC Andorra no podrà comptar amb la presència de Dani Morer, que torna a arrossegar molèsties musculars i queda pendent d'evolució, mentre que la resta estaran disponibles (menys Vilanova i Vilà, lesionats de més llarga durada) amb la incògnita de l'11 que traurà demà Sarabia.

 

Expextatives establertes

 

Sarabia també va parlar en relació amb la perspectiva de l'equip. La sisena posició que va arribar a tocar l'FC Andorra «ens va fer perdre una mica el punt de vista real sobre el que hem de ser. Des de fora, per exemple, hem destacat per tenir una identitat pròpia, amb un estil característic, i el rendiment sempre ha sigut molt elevat» però, no obstant això, «volem demostrar que som un equip capaç de superar les dificultats tots junts, convertir-ho en un repte i continuar creixent a poc a poc».

La temporada passada, els tricolor no van perdre més de dos partits seguits i ara, amb tres derrotes consecutives, es veuen en una situació nova. Des de dins, «el paper de l'staff és el d'estar a prop i convèncer els jugadors que estem preparats per tirar les coses endavant, i demà veurem novament un equip agressiu, amb ganes, i que ho donarà tot per aconseguir la victòria».

PUBLICITAT
PUBLICITAT