PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lezkano no se'n fia de l'Albacete

El tècnic del MoraBanc valora positivament la mentalitat de «respecte» que té el grup cap a tots els rivals

Per David Sansaloni

Lezkano durant un partit de lliga.
Lezkano durant un partit de lliga. | Dani Catalán-BCA

El MoraBanc torna demà a la competició en una nova jornada de la LEB Or, i en aquest cas es veurà les cares amb el Bueno Arenas Albacete al Poliesportiu, en què serà el tercer cap de setmana consecutiu jugant a casa. Els tricolor continuen compartint el lideratge amb el Zunder Palència amb 17 victòries i dues derrotes, mentre que l'Albacete no passa pel seu millor moment, amb moltes lesions i establerts a la 15a posició de la taula, registrant cinc victòries i 14 derrotes.

No obstant això, l'entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, no acaba de fiar-se dels seus rivals de demà, assenyalant que «tenen poc a perdre, i això els farà arriscar més, un aspecte que pot beneficiar-los». Tanmateix, el tècnic s'ha mostrat satisfet amb la mentalitat dels seus jugadors, els quals assegura que han tingut «una mentalitat adequada, respectant tots els equips de la lliga, vagin primers o últims, sense prendre'ns cap relaxació».

Lezkano ha volgut insistir en la idea que l'Albacete arriba després de vèncer un rival dur com l'HLA Alacant, «jugant bé, i tenint en compte que nosaltres vam perdre contra ells». Pel que fa a l'estil de joc, «castiguen molt als equips que es relaxen, aprofitant molt l'1 vs. 1 i sent molt verticals a l'hora d'atacar», va explicar Lezkano, mentre afegia que «arriben amb la inèrcia de guanyar molts partits, sent acabats d'ascendir i amb aquesta il·lusió característica».

 

Sense paraules sobre la Copa Princesa

 

Els tricolor disputen la pròxima setmana la final de la Copa Princesa davant el Zunder Palència a domicili, i quan falten pocs dies pel que podria ser el primer títol de la temporada, Lezkano ha assegurat que «no sé ni quan juguem el partit de Copa». El tècnic no pensa més enllà de l'Albacete, i «cap jugador ha parlat del partit de Copa mentre jo he estat al vestidor, i des del cos tècnic no hem nomenat res al respecte».

La concentració continua en els partits de lliga, i és que Lezkano ha volgut recalcar el «respecte pel rival que tenim al davant», i el que vingui d'aquí a uns dies «ja ho estudiarem en el seu moment».

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT