Lea Ancion i Marc Casanovas pugen al podi a la Vertical Race de Panticosa

Els corredors de la FAM acaben segona i tercer en les seves respectives categories

L'equip de la FAM a Panticosa.
L'equip de la FAM a Panticosa. | FAM

Els corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) han acabat amb uns resultats meritoris a la Vertical Race de Panticosa, referent als Campionats d’Espanya.

La nota destacada l'ha registrat Lea Ancion en acabar en segona posició en categoria sub-20 femenina. L'andorrana ha finalitzat la cursa amb un temps de 19.56.0, a +29.4 de la primera classificada, que ha sigut l'espanyola María Ordóñez (19.26.07).

Per la seva part, Marc Casanovas ha finalitzat en tercera posició en la categoria sub-20 masculina, amb un temps de 32.42.09, i a 13.01 del primer classificat, el també espanyol Tomeu Comellas (31.52.05).

Pel que fa a l'equip nacional, també han pres part a la cita Adrià Bartumeu i Miquel Naudi. Bartumeu ha finalitzat 7è en categoria sènior, amb un temps de 30.22.06, i a 01.39.00 de la primera posició, que ha sigut per a l'espanyol Oriol Cardona. D'altra banda, Naudi ha aconseguit una bona 12a posició en categoria sub-18 masculina, registrant un temps de 19.20.01, i a 02.13.05 del primer classificat.

La delegació andorrana també ha comptat amb la participació dels corredors No Limits, en aquest cas Adrià Isal i Xavi Celades, tots dos en categoria sub-18 masculina. Isal ha finalitzat 6è amb un temps de 18.28.07, mentre que Celades ha acabat marcant un temps de 18.37.02 i en 8a posició.

Victòria de Palmitjavila i podi d'Olm

Max Palmitjavila i Oriol Olm van competir en els Campionats de França d’Esprint amb uns resultats excel·lents. Palmitjavila va sortir vencedor en la categoria sub-18 gràcies a un temps de 03.07, mentre que Olm va pujar al podi com a segon classificat en la seva categoria sub-20 masculina, amb un temps de 02.46, molt a prop del vencedor, el francès Jeremy Anselmet (02.41).