PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp i el Pas obren dilluns les inscripcions per al Carnaval

Les activitats depenen dels grups d’edat i inclouen una festa de patinatge i disfresses

Per El Periòdic

El cartell del Carnaval a Encamp i al Pas de la Casa.
El cartell del Carnaval a Encamp i al Pas de la Casa. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp obre a partir del proper dilluns, 6 de febrer, les inscripcions per a les activitats de l’Àrea de Jovent, de l’Espai Jove i del Llaç d’Animació d’Encamp i del Pas de la Casa, que tindran lloc durant les vacances escolars de Carnaval, del 21 al 24 de febrer. El procés d’inscripció s’obrirà a les 10.00 hores i, tant la inscripció com el pagament, es podran fer a través del web del comú.

Les activitats proposades varien en funció dels grups d’edat. Pel que fa als joves de 12 a 17 anys, el 23 de febrer es farà una sortida al Zero Latency Andorra i una festa de patinatge i disfresses amb joves d’altres parròquies al Palau de Gel. La festa tindrà lloc de les 21.00 a les 22.30 hores. Durant la resta de vacances escolars hi haurà diferents tornejos i activitats als centres dels Espais Joves de la parròquia (de les 16.00 a les 20.00 hores). 

Des de l’Àrea de Jovent, els infants de 6 a 11 anys gaudiran de diferents activitats on es descobriran les tradicions més arrelades del Carnaval de la parròquia, donant especial èmfasi al Ball de l’Ossa, declarat recentment patrimoni cultural immaterial de la Unesco. En el cas dels més petits, de 3 a 5 anys, des del Llaç d’Animació es treballarà amb una caixa màgica que proporcionarà diferents estris i peces de roba quotidians perquè els menuts aprenguin a convertir aquests materials en disfresses originals.

Tant les activitats de l’Àrea de Jovent com del Llaç d’Animació es desenvoluparan del 20 al 24 de febrer al Pas de la Casa, de les 09.00 a les 20.00 hores, i del 21 al 24 de febrer a Encamp, de les 08.00 a les 20.00 hores. Les inscripcions individuals tenen un cost de 77,80 euros (88,90 euros en el cas del Pas de la Casa) i disposen d’un 10% de descompte amb el carnet piolet i per als usuaris dels serveis de l’Àrea o del Llaç, així com un 20% de descompte en la inscripció del segon germà o germana.
Com en anys anteriors, es poden sol·licitar ajudes socials per accedir a aquest tipus d’activitats d’acord amb el reglament actual d’ajuts i prestacions al servei d’Afers Socials.

Les propostes de l’Espai Jove són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia trucant al 831 028 o al 635 400, o bé enviant un correu a [email protected]. També es pot fer a través dels comptes d’Instagram @pijencampjoventut o @espaijoveencamp. Per inscriure’s a l’Àrea de Jovent es pot fer a través del web comuencamp.ad o trucant al 834 333 o al 672 499. També hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a [email protected]

PUBLICITAT
PUBLICITAT