PUBLICITAT

Ordino

‘Ordinose’nriu’, una paròdia de la revista ‘Ordino es viu’

Els propers números del digital no tenen data concreta de sortida

Per El Periòdic

‘Ordinose’nriu’, una paròdia de la revista ‘Ordino es viu’
‘Ordinose’nriu’, una paròdia de la revista ‘Ordino es viu’ | Associació de Cultura Popular d’Ordino

L’Associació de Cultura Popular d’Ordino va presentar ahir, dimecres 1 de febrer, una publicació amb la qual comença a escalfar l’ambient de burla carnavalesca a la parròquia. Ordinose’nriu fa mofa de diferents aspectes relacionats amb la vida ordinenca, tant social com política. 
Concretament, es tracta d’un document pdf que parodia la revista  comunal Ordino es viu i que els propers números que sortiran fins al dia de la penjada del Carnestoltes, el 17 de febrer, no tenen data concreta de sortida, sinó que ho faran per sorpresa. 


L’Associació de Cultura Popular d’Ordino està treballant en l’organització de diferents actes de Carnaval que enguany tindran notables novetats com ara la penjada del Carnestoltes (17 de febrer), la representació burlesca dels Contrabandistes (20 de febrer) i l’enterrament del Carnestoltes i la sardina popular (22 de febrer). 


D’altra banda, aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de febrer, una delegació de l’Associació de Cultura Popular d’Ordino es desplaçarà fins a Arles (Alt Vallespir) per veure i viure la festa de l’os que fan en aquest poble. La comissió ordinenca formarà part d’una delegació més àmplia formada pel ministeri de Cultura, el departament de Patrimoni Cultural i representants d’Encamp, segons informa ANA. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT