PUBLICITAT

Encamp

El cartell de Ramon Pujol guanya el concurs del Carnaval d’Encamp

En la il·lustració destaquen elements característics d’Encamp, com l’Ossa

Per El Periòdic

Laura Mas i els membres de la Comissió de Festes en l’entrega del guardó a Ramon Pujol.
Laura Mas i els membres de la Comissió de Festes en l’entrega del guardó a Ramon Pujol. | ANA/M.R

Ramon Pujol, un jove de 26 anys graduat en Disseny de Producte , ha estat escollit guanyador de la nova edició del Cartell del Carnaval d’Encamp. A la proposta de Pujol, tal com va explicar el jove ahir durant l’entrega del premi –dotat en 400 euros– hi destaca la presència de l’Ossa en primer pla i inclou «altres elements característics d’Encamp» amb la voluntat d’expressar «alegria, festa i tot allò que representa el carnaval encampadà».


Enguany el concurs ha tingut una gran participació, ja que un total de 10 artistes s’han presentat a aquesta convocatòria el jurat del qual ha estat presidit per diversos membres de la Comissió de Festes i per l’experta en disseny, Veronica Solsona. «Tenia molt clar que volia donar protagonisme a l’Ossa, perquè fa uns mesos la festa va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO» ha assenyalat Pujol.


Pel que fa a la programació del Carnaval destaquen diverses novetats. En primer lloc, la Comissió de Festes ha decidit augmentar la dotació dels premis del concurs de Carrosses i Comparses amb guardons de fins a 900 i 800 euros respectivament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT