PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern mediarà per trobar solucions per a l'FC Andorra

El descart del projecte de Prada de Moles obliga l’Executiu a reunir-se amb la cúpula de l'equip tricolor

Per El Periòdic

Marquina, durant la compareixença d’ahir.
Marquina, durant la compareixença d’ahir. | SFGA/CEsteve

El Govern es reunirà amb l’FC Andorra avui mateix per tractar la problemàtica referent a l’Estadi Nacional, després que es descartés el projecte per tirar endavant el nou Prada de Moles a causa de l’excessiu sobrecost total. Així ho va comunicar ahir el ministre portaveu, César Marquina, declarant que era una «llàstima que sigui una infraestructura que a causa de raons conjunturals com l’augment del pressupost i altres, no es pugui fer realitat».


Marquina va recordar que el conveni signat entre ambdues parts perquè l’equip tricolor pugui fer servir l’Estadi Nacional per jugar els seus partits té «una durada molt determinada» i, de fet, molt vinculada a unes alternatives que si ara «desapareixen», caldrà revisar. En aquest sentit, el portaveu de l’Executiu va destacar que caldrà extinguir l’acord actual si aquestes alternatives «desapareixen del tot» i va afegir que, de moment, l’executiu no es planteja un allargament del termini fixat inicialment, segons va informar l’ANA.


Finalment, des del Govern també es va confirmar que el mateix dia que es va conèixer la renúncia per construir l’estadi a Prada de Moles, es va «coordinar» una reunió entre l’Executiu i l’equip per veure què planteja l’FC Andorra i quines són les alternatives existents. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT