PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlex Valle, presentat amb l’FC Andorra

El lateral esquerre del Barça B arriba cedit fins a final de temporada

Per El Periòdic

Valle amb la samarreta de l'FC Andorra.
Valle amb la samarreta de l'FC Andorra. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va fer oficial ahir el fitxatge, en format de cessió, del jugador del Barça B Àlex Valle. El jove de 18 anys arriba per reforçar la posició de lateral esquerre i signa fins al final de la present temporada. Valle ja va anar convocat amb el grup a Granada i ja fa uns dies que entrena.

Àlex Valle (Badalona, 24/04/2004) és un jove futbolista amb una gran projecció. De fet, encara en edat juvenil i el defensa era, fins ara, un fix en els esquemes de Rafa Márquez al Barça B. Ha jugat tots els partits de la primera volta –tots de titular menys un– en la seva primera temporada a les files del filial blaugrana. L'any passat ja havia disputat tres partits a primera RFEF culminant així la seva trajectòria de nou anys per les categories formatives del Barça.

Compta amb una mentalitat ofensiva, capaç de pujar la banda i arribar a la línia de fons, però també amb capacitat tècnica per associar-se i anar per dins, unes qualitats que s'adapten a la perfecció al que demana Eder Sarabia als seus laterals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT