PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La cònsol de l’Argentina, a favor de l’oficina específica dels temporers

Surballe es reuneix amb Ubach i tracten el problema d’habitatge i els casos d’abús

Per Pol Forcada Quevedo

Un moment després de la reunió, ahir.
Un moment després de la reunió, ahir. | Argentinos en Andorra

L’impulsor del grup Argentinos en Andorra, Marcelo Riccie Ponce, es va reunir ahir amb la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la cònsol d’Argentina a Barcelona, Rossana Surballe, per tractar la problemàtica de l’habitatge, diplomàtiques del consolat i l’arribada massiva dels treballadors de temporada. En aquest sentit, Ponce va afirmar que «s’ha avançat molt per resoldre aquestes qüestions» i, a més, hi va haver un compromís «de continuar amb aquesta feina».

 A més, la trobada va servir per parlar sobre l’impuls de l’oficina específica del treballador de temporada. En relació amb això, «Surballe ho ha trobat molt útil i necessari, i donarà suport a aquesta iniciativa». Així, l’associació serà, de moment, el punt de consulta fins a la seva creació.

A banda, l’impulsor del grup va recordar que es continuen investigant els casos de mala praxi i abús contra els temporers: «Estan fent una feina exhaustiva i ja m’han confirmat que no economitzaran esforços».

Amb tot, el balanç de la reunió des d’Argentinos en Andorra és molt bo. «Estic molt agraït i molt content. Són coses que portem treballant durant molts anys i amb molt d’esforç de manera silenciosa, i a poc a poc estem trobant aquestes solucions», va celebrar Ponce.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT