PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordina Caminal afronta les Copes d’Europa de Chatel amb confiança

Verdú rep nous canvis al calendari competitiu pel que fa a la disciplina de supergegant

Per El Periòdic

Caminal a la Copa d’Europa de Chatel.
Caminal a la Copa d’Europa de Chatel. | FAE

L’estació francesa de Chatel acull des d’ahir, cinc dies d’entrenaments i curses de la Copa d’Europa de velocitat. Jordina Caminal competirà a les dues proves de descens, i també al supergegant. En el primer entrenament de descens, la corredora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va aprofitar per anar agafant el ritme de la pista i confiança en aquesta, i va finalitzar amb bones sensacions.


Caminal va marcar un temps de +7.24 en una jornada en què el millor crono el va marcar la francesa Karen Smadja Clement, amb un 1.31.69. El calendari continuarà avui amb un segon entrenament oficial, mentre que demà tindrà lloc el primer descens, el dijous el segon, i el divendres es donarà el tret de sortida al supergegant.

 

 

Canvis per a Verdú

 

Orcières-Merlette ha canviat el programa de Copa d’Europa de velocitat, en el qual Joan Verdú havia de competir en la disciplina de supergegant. En un primer moment, hi havia dues curses previstes de supergegant, per a dimecres i dijous, però finalment s’ha avançat tot un dia. Per tant, avui, Verdú correrà el supergegant d’aquesta Copa d’Europa, i demà serà present en la sortida del segon.


L’andorrà arriba amb ganes d’afrontar la cita en una disciplina que no és la seva especialitat, com sí que ho és el gegant, però la qual li permet agafar rodatge i millorar el seu esquí amb vista a l’objectiu final, que són les finals a Soldeu. Després de ser 16è al gegant de la Copa del Món d’Schladming, Verdú torna a la competició disposat a treure el seu millor nivell. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT