PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Federació de Penyes del Saragossa s’empipa amb l'FC Andorra

La demanda d’una ampliació de les entrades visitants puja el preu a 40 euros

Per El Periòdic

L’afició del Reial Saragossa durant el partit contra l’Sporting, a Gijón.
L’afició del Reial Saragossa durant el partit contra l’Sporting, a Gijón. | Pedro Catalán

La Federació de Penyes del Reial Saragossa no va dubtar a llançar un comunicat de protesta arran d’una problemàtica amb les entrades visitants de cara al pròxim duel de lliga entre l’FC Andorra i el Reial Saragossa, aquest dissabte a l’Estadi Nacional (16.15 hores). Segons descriu el text, el Reial Saragossa va demanar una ampliació de les entrades reservades per a la zona visitant, que compta amb una dimensió per a menys de 100 localitats, les entrades de la qual estaven assignades a un preu de 15 euros.


A partir d’aquesta petició, l’FC Andorra hauria llançat una nova remesa de bitllets, però, a un preu de 40 euros «per a un paquet tancat d’entrades, la mateixa quantia que suposa una entrada individual en la taquilla o al web, per a una localitat que té pràcticament la mateixa ubicació i característiques que la graderia visitant», explicava el comunicat.


Per aquest motiu, des de l’entitat saragossana «volem mostrar la nostra indignació pel que considerem un preu dissuasiu en una part de les entrades ofertes a l’afició blanquilla per al desplaçament al camp del Principat». Els desplaçaments, diuen, «són una oportunitat de promoció per a ciutats i regions així com un motiu per a facilitar l’intercanvi d’experiències entre aficions. La desproporció del preu de l’ampliació de la zona visitant establerta pel club andorrà ens sembla una pràctica qüestionable». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT