PUBLICITAT

El Morabanc s'imposa al TAU Castelló per 84-72

Els de Lezcano han aconseguit imposar el seu ritme i mantenir-se imbatuts a La Bombonera

Per Carmen Salas

Un moment del partit. (DaniSpeedy)
Un moment del partit. (DaniSpeedy)

El MoraBanc inicia la segona volta de la lliga regular amb una important victòria contra el TAU Castelló a qui s'ha imposat per 84-72, al poliesportiu d'Andorra la Vella.

Els jugadors han sapigut imposar el seu ritme, tot i que han hagut de treballar força per no perdre l'avantatge davant els de Castelló. Després d'un inici molt contundent amb un resultat de 37-20, els jugadors del Morabanc han perdut protagonisme a favor del TAU Castelló que ha retallat distàncies al segon quart situant-se nomes a 10 punt amb un perillós 43-37. 

En el tercer quart, però, els de Lezcano han recuperat la concentració, el que els ha permés controlar el partit i endur-se una important victòria de cara a la segona volta i que els manté imbatuts a casa. 

Natxo Lezcano, entrenador del Morabanc considera que tot i haver guanyat el partit "no ha estat una victòria fàcil" i que cal no distreu-re's per continuar així. 

La victòria d'avui manté segons als tricolors amb 32 punts a la classificació general, a només un punt del Zunder Palencia.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT