PUBLICITAT

L'FC Andorra cau per 2-0 contra el Granada CF

L'equip andorrà no ha pogut trencar la imbatibilitat de l'equip andalús a casa seva

Per Carmen Salas

L’FC Andorra ha encaixat aquesta tarda la seva tercera derrota consecutiva després de perdre el partit que l'ha enfrontat al Granada CF al Nuevo Los Cármenes. 

Els dos gols del davanter Mirto Uzuni, amb l'assitència de José Callejón, als minuts 4 i 13 de la primera part han sentenciat practicament el partit, tot i que l'FC Andorra ha sapigut reaccionar.

Els dos jugadors del Granada han estat els grans protagonistes del partit, juntament amb Melendo, que ha fet una gran demostració de la seva qualitat tècnica. Amb tot, el Granada s'ha mostrat intratable i mereixedor de la victòria que el manté com a l'únic equip de LaLiga SmartBank que continua imbatible a casa seva.

Per la seva part, els jugadors de l'equip tricolor s'han mostrat nerviosos i mancats de concentració durant gran part del partit, a diferència que l'equip granadí, que s'ha mostrat més consolidat.  Val a dir que als andorrans tampoc els ha acompanyat la sort de cara a la porteria contrària cada vegada que han encetat jugades amb una mica de perill, mentre que el Granada ha sapigut aprofitar les seves oportunitats.

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT