PUBLICITAT

Marató negociadora de S21

  • Els lauredians mantenen encara la porta oberta a una entesa amb els centristes
M. R.
ESCALDES-ENGORDANY

Si en la vessant de centredreta els pactes estan fructificant i les dificultats vindran pels noms, els socialdemòcrates també hauran de negociar, i molt, durant aquest cap de setmana. Primer per contentar els Verds en la seva primera experiència conjunta amb el PS. I segon per oferir als escaldencs d'RD i als lauredians de S21 una representació prou bona com per que els hi resulti més rentable políticament anar amb el PS enlloc d'anar per lliure i promocionar la marca amb la imminència de les comunals.

De fet, aquesta última opció és la que guanya pes en S21. Mentre que RD podria contentar-se amb un candidat a la territorial, els de S21 tindrien pitjor paper davant la superioritat liberal a Sant Julià. Si bé en un primer moment fins i tot s'havia sondejat l'opció de sumar-se a UL a la territorial i assegurar així una representació a la coalició de centre, al vespre aquesta carta es va esvair amb el nomenament de Gil i Bastida com a candidates.

Així, S21 va mantenir ahir reunions tant amb el PS com amb el gran centre, dues opcions que se sumen a una tercera, la de formar llista pròpia –en aquest cas amb RD– i una quarta: no fer res.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT