PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve es reivindica amb una 15a posició als 10km de les Rousses

Carola Vila torna a la Copa del Món sent 36a a la mateixa estació que el seu company

Per El Periòdic

Esteve durant la cursa dels 10 quilòmetres a les Rousses-Premanon.
Esteve durant la cursa dels 10 quilòmetres a les Rousses-Premanon. | Nordic Focus

Irineu Esteve es va reivindicar ahir, una vegada més, a la Copa del Món d’esquí de fons amb una meritòria 15a posició als 10 quilòmetres individuals de les Rousses-Premanon. Després del Tour d’Ski, que no va anar com esperava, a escala general, l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí, aquest va tornar a demostrar que està al nivell dels millors del circuit mundial.


El fondista andorrà va marcar un temps de 22.07.3, a 40,8 segons del guanyador, el noruec Harald Oestberg Amundsen (21.26,5), i a menys de vuit segons del top10, que va tancar l’alemany Friedrich Moch amb +32,4. «Podem estar molt contents del resultat. Des del principi ens hem posicionat bé, i això ens fa seguir amb més ganes», va declarar Esteve una vegada finalitzada la jornada competitiva.

Aquest resultat deixa molt bon sabor de boca per fer front la pròxima cita d’aquesta Copa del Món francesa, demà, amb els 20 quilòmetres en mass start, a partir de les 14.45 hores.

 

Joan Erola, entrenador: «Una 10 quilòmetres que per nosaltres aquest any és nova, però avui ha fet una carrera molt, molt bona. Ens fa top15, que està molt bé. Sabíem que estava bé, perquè físicament ha recuperat molt bé del Tour, però fins i tot ha fet una carrera millor del que podríem preveure. En pocs segons podíem haver estat al top10, però també el 20, és a dir que estava tot molt ajustat. Irineu està en una molt bona condició física i ara prepararem per al diumenge la 20km clàssic. Serà una carrera dura, dura, perquè és una pista estreta, en què s’haurà d’estar molt atents amb les caigudes, amb trencades de bastons... però intentarem que no ens passi».

PUBLICITAT
PUBLICITAT