PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc inicia la segona volta contra el TAU Castelló

Els de Lezkano volen continuar lluitant amb el Palència pel lideratge

Per David Sansaloni

Dee intenta la jugada davant de dos defensors del Gipuzkoa, la jornada passada al Poliesportiu.
Dee intenta la jugada davant de dos defensors del Gipuzkoa, la jornada passada al Poliesportiu. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc afronta el primer partit de la segona volta de la lliga regular, i ho fa avui, davant del TAU Castelló al Poliesportiu, a partir de les 18.30 hores. Els tricolor jugaran novament davant l’afició, després de vèncer el Gipuzkoa en l’anterior jornada per 72-67, en un duel molt disputat i en el qual els andorrans van haver de baixar al fang per treure la victòria. El context actual de la LEB Or, amb el Zunder Palència com a primer classificat amb 16 victòries i una derrota, i una ratxa d’11 partits sense perdre, obliga els jugadors de Natxo Lezkano a no baixar el nivell. El Morabanc continua segon a la taula, amb 15 victòries i dues derrotes, seguit de prop pel Movistar Estudiantes, amb 13 victòries i quatre derrotes.


«El Castelló arriba amb una bona dinàmica i amb l’objectiu de col·locar-se en posicions de play-off», va declarar Lezkano ahir, mentre afegia que «en aquesta segona volta els partits es complicaran tots per tothom i en el cas de demà tenim un partit dur contra un equip que té molta experiència i que posa els partits difícils a tothom».


La manca d’encert continua present al conjunt del Principat, que ha hagut de treure els últims partits a base d’esforç i lluita, sobretot defensiva i en el rebot. Aquesta situació la té ben controlada Lezkano, que va assenyalar que «haurem d’estar molt atents i concentrats en defensa, sobretot pel que fa als contraatacs que pugui perpetrar el Castelló». Per al tècnic basc, els visitants compten amb «una gran plantilla, de qualitat i experimentada, amb bases que saben llegir la situació de partit, alers molt grans i amb un joc interior potent».


En el cas dels tricolor, el partit serà una excel·lent oportunitat de començar a retrobar les millors sensacions possibles de cara al següent tram de temporada, que comptarà també amb el partit de la Copa Princesa davant el Zunder Palència, a domicili, el pròxim 11 de febrer. Per a consolidar el seu joc, el MoraBanc haurà de tornar a trobar els jugadors capaços de fer punts, com Dee o Czerapowicz, que no han aparegut gaire en els últims partits. No obstant això, la feina sota la cistella de Maric i Dos Anjos ha ajudat molt l’equip, així com les aportacions d’homes clau com Rafa Luz o Micah Speight.


El Poliesportiu tornarà a viure una tarda de bàsquet, amb l’objectiu principal d’anar sumant victòries fins a tornar a assolir la posició capdavantera a la competició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT