PUBLICITAT

Àlex Armengol presidirà la nova associació d'hotelers

  • Les eleccions a la junta directiva han rebut una única candidatura
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Les eleccions a la junta directiva de la nova associació d'hotelers, que naixerà la setmana vinent de la fusió de la Unió Hotelera (UH) i l'Associació d'Hotelers d'Andorra (AdHA), han rebut una única candidatura encapçalada per Àlex Armengol, de l'Hotel Roc Blanc. La llista, que els hotelers van fer pública ahir mitjançant comunicat, inclou Valeriano Collado, de Somriu Hotels, com a president adjunt del sector hotels, i Angelo Guitard, de Restaurant Angelo, com a president adjunt de la branca de restaurants. D'altra banda, la secretaria recaurà en Elisabeth Rossell, d'Abba Hotels, i la tresoreria en Miquel Canturri, de Restaurant Minim's. Finalment, la representació dels hotels independents serà feina d'Antoni Fillet, d'Aparthotel la Neu, i les tasques de portaveu les durà a terme Joan Anton Azurmendi, d'Husa Hotels.

Les juntes directives de la Unió Hotelera i de l'Associació d'Hotelers d'Andorra es van reunir aquest dimecres per validar la candidatura, que incorpora membres de les dues entitats existents fins al moment i que s'estan a punt de fusionar. Les eleccions per escollir junta s'han de celebrar durant l'assemblea general extraordinària de la nova Unió Hotelera (de moment, la nova associació mantindrà el nom de l'entitat primigènia), que tindrà lloc el dia 24.

La nova entitat comptarà, segons els càlculs dels promotors de la fusió, amb 160 hotelers i un centenar de restaurants i bars. Aquesta xifra es tradueix en 10.000 habitacions, xifra que correspon al 70% de l'oferta del país.

canvi automàtic / De fet, els actuals socis de la Unió Hotelera passen a formar part de la nova entitat de manera automàtica, ja que formalment no deixarà de ser una continuació de la seva entitat, mentre que els socis de l'Associació d'Hotelers estan signant en aquests moments l'autorització per passar cap a la UH.

La futura junta, amb antics membres de les dues entitats, es presenta amb un programa que, a partir de l'assemblea, vol incorpora aportacions de tots els socis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT