PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig entra al top15 del gegant dels Mundials

El resultat millora la 17a posició en aquesta disciplina dels passats Mundials o dels Jocs Paralímpics

Per El Periòdic

Puig, durant la jornada d'ahir.
Puig, durant la jornada d'ahir. | FAE

Els Campionats del Món de paralpí que es disputen a Espot van canviar el rumb, i van iniciar els dies de competició de tècnica després d’haver disputat ja totes les curses de velocitat. La jornada d’ahir va estar destinada al gegant, en el qual Roger Puig va aconseguir ser 14è, dins de l’objectiu del top15 plantejat per l’equip.

Aquest resultat millora la 17a posició que havia assolit als passats Mundials o als Jocs Paralímpics en aquesta disciplina. A més, Puig va rebre la visita del secretari d’Estat d’Esports d’Andorra, Justo Ruiz, que es va acostar per encoratjar a l’esportista a continuar treballant pels bons resultats que, de fet, està confirmant gairebé a cada cursa. Puig descansa avui i tindrà demà la cursa d’eslàlom, última cita d’aquests Mundials d’Espot.

Roger Puig, esquiador: «Avui dins dels objectius marcats, una 14a posició dins del top15. Estem satisfets del resultat aconseguit, sobretot pensant que en els últims grans esdeveniments, com poder ser els Mundials de Lillehammer passats o els Jocs Paralímpics van ser una 17a posició, amb la qual cosa és una millora. Però, el resultat no acabo de considerar del tot bo perquè he comés moltes errades durant la baixada que, sense aquestes errades, podria haver acabat fins i tot dins del top10».

PUBLICITAT
PUBLICITAT