PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAndKarate prepara els Jocs dels Petits Estats Andorra 2025

L’entitat tindrà com a cita marcada en vermell d’aquest 2023 l’Europeu a Luxemburg

Per El Periòdic

Un instant de la presentació del projecte JJPPEE de la FAndKarate.
Un instant de la presentació del projecte JJPPEE de la FAndKarate. | FAndKarate

La Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) va presentar aquesta setmana el projecte esportiu que es durà a terme de cara als pròxims Jocs dels Petits Estats (JJPPEE) d’Andorra 2025. La reunió, en la qual van estar presents tots els esportistes preseleccionats per a la cita internacional, així com les seves respectives famílies i els seus entrenadors, va suposar el tret de sortida a un projecte que, durant aquest any 2023, estarà ple d’entrenaments amb els tècnics responsables en cada una de les modalitats.


José Carbonell serà l’encarregat de formar els joves karatekes tricolor per als JJPPEE en la modalitat de kata, mentre que Francisco Javier Orán ocuparà el mateix lloc, però en la modalitat de kumite. Tots dos també van voler formar part de la presentació, i van comparèixer de manera telemàtica.


A més dels entrenaments, des de la FAndKarate es va recalcar que el punt clau d’aquest any 2023 serà l’Europeu dels Petits Estats, que se celebrarà a Luxemburg al setembre, i que donarà a tota la delegació andorrana una primera visió del qual, possiblement, es trobaran a Andorra 2025. A l’acte també va assistir el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, qui en representació del Govern va felicitar l’entitat per la feina feta i va reconèixer que era un projecte «molt il·lusionant». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT