PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve i Carola Vila tornen a la Copa del Món

Ambdós competiran en la prova dels 10 quilòmetres individuals en lliure d'avui

Per El Periòdic

Esteve al Tour d’Ski.
Esteve al Tour d’Ski. | Modica / Nordic Focus

La competició d’esquí de fons, després de l’aturada post-Tour d’Ski, torna al calendari de la Copa del Món amb la cita de Les Rousses, a França, en la qual estaran presents tant Irineu Esteve com Carola Vila. Els dos esportistes participaran en les curses d’avui i diumenge, començant per la prova dels 10 quilòmetres individuals en lliure, avui. La sortida femenina serà a les 12.00 hores, mentre que la masculina començarà a les 14.45 hores.


L’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va decidir que Esteve i Vila no participessin no a la cursa d’esprint de demà, en una estratègia per guardar forces de cara als 20 quilòmetres mass start en clàssic del diumenge. La cursa femenina està programada a les 12.45 hores, i la masculina té previst començar a les 14.45 hores. 

L'equip torna a comptar amb Carola Vila per a la Copa del Món després de la seva millora en el rendiment que ja va demostrar en les últimes curses i durant els entrenaments que l'equip ha estat realitzant els últims dies a Naturland. De tota manera, si bé està assegurada la presència de Carola Vila a la cursa de demà, els tècnics decidiran si diumenge és o no a la sortida.

PUBLICITAT
PUBLICITAT