PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú torna a la competició i acaba 16è a Schladming

El tricolor remunta 11 posicions gràcies a la quarta posició en la segona mànega

Per David Sansaloni

Verdú durant la cursa d'ahir a Schladming.
Verdú durant la cursa d'ahir a Schladming. | Alexis Boichard - Agence Zoom

La Copa del Món de gegant va tornar a fer acte de presència, concretament a Schladming, durant la tarda d’ahir, en una cita que va rebre a milers d’aficionats a la icònica pista austríaca. Joan Verdú va estar present, i després de ser 27è a la primera màniga (1.12.31), va aconseguir treure el seu millor nivell a la segona per marcar el quart millor temps (1.09.26) que li va fer pujar 11 posicions, fins a la 16a plaça general. Així doncs, l’objectiu d’estar entre els millors continua intacte, així com les opcions d’estar en les finals de la Copa del Món de Soldeu, al mes de març.


Després de la caiguda d’Adelboden, i de les dues 12es posicions d’Alta Badia, Verdú va sortir amb ganes d’estar novament als punts. «La primera mànega m’ha costat bastant. No he pogut trobar el ritme des de l’inici, però he pogut entrar en la segona mànega i, així, poder esprémer al màxim el meu esquí», va declarar Verdú, mentre afegia que «és un resultat extraordinari, que ens apropa més a la meta final».

 


Una cursa particular

 

La cursa a Schladming va comptar amb la particularitat de ser una de les úniques proves nocturnes del calendari. La primera mànega va començar al voltant de les 17.45 hores, mentre que la segona al voltant de les 20.45 hores. La pista, això sí, va romandre en perfectes en condicions, i més després de les nevades dels últims dies i la previsió d’una bona meteorologia que va haver-hi a l’hora de la cursa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT