PUBLICITAT

Decomissats 748 paquets de tabac de contraban a la duana

  • Els productes eren de diverses marques i valorats en 2.737 euros
EL PERIÒDIC
VALLLS DE VALIRA

Periodic
La Guàrdia Civil ha decomissat prop de 750 paquets de tabac. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar ahir 748 paquets de tabac de contraban de diverses marques valorats en 2.737 euros. El decomís es va produir poc abans de les dues del migdia a l'interior de la duana de la Farga de Moles, segons va informar el cos en un comunicat.

La mercaderia estava amagada als laterals posteriors i als respatllers dels seients posteriors d'un Mitsubishi Space Runner, conduït per K.P.V., de 35 anys i amb residència a Andorra. Per tot plegat, els agents van aixecar acta per decomís de contraban i tant el vehicle com el tabac van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

Per tal de contrarestar aquestes activitats il·lícites, el Consell General va aprovar recentment amb els vots favorables del grup parlamentari socialdemòcrata i l'abstenció d'ApC, la Llei de modificació de la tarifa general de taxes sobre el consum que inclou l'augment de l'impost del tabac. Aquest serà de 29 cèntims més per paquet a partir del proper 31 de maig, data en què entraran en vigor els nous preus ja que es va respectar la finalització del contracte signat entre pagesos i fabricants de tabac.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT