PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig acaba 9è al descens dels Mundials

L'esquiador torna a ser el millor en la seva categoria 9.2

Per El Periòdic

Puig durant la jornada d’ahir.
Puig durant la jornada d’ahir. | FAE

Roger Puig va tornar a mostrar el seu nivell ahir, amb un altre top10 en els Mundials d’Espot, en aquesta ocasió sent 9è al descens de la cita mundialista. L’andorrà, a més, va ser el millor del món en la seva categoria 9.2. La competició canvia el rumb cap a la tècnica, i avui es disputa el gegant, amb un dia de descans demà per tornar a competir el dissabte amb l’eslàlom.

 

Roger Puig, esquiador: «Avui han estat dues mànegues, una d’entrenament i una altra de cursa. A la carrera he estat millor que als entrenaments perquè he corregit els errors puntuals que havia vist, en ser més net a l’entrada al mur i ficar-me en posició de velocitat entre les portes per guanyar una mica de velocitat i retallar aquella mica de temps que volia. 9ª posició, molt a prop dels de davant, a 0.02 i 0.2, estic allà i podia haver quedat una mica més endavant amb res. I, després, millor 9.2 del món, de la meva categoria. Ens estem assentat en aquestes posicions en velocitat».

 

Pol Aguilà, entrenador: «Bastant contents de com ha anat el bloc de velocitat. En super i en descens hem complert els objectius i hem millorat els resultats històrics i estem bastant contents. A la combinada, a l’eslàlom, un cavallet ens va deixar fora, però estem bastant contents de com hem planejat aquest bloc de velocitat. Hi ha marge de cara a les pròximes curses de velocitat les pròximes setmanes».

PUBLICITAT
PUBLICITAT