PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les jornades d’MMA al Prat Gran s’ajornen fins al pròxim 15 d’abril

L’organització decideix posposar la cita a causa de la vaga de transport i algunes lesions

Per El Periòdic

Un instant d’un combat d’MMA.
Un instant d’un combat d’MMA. | AFL

El Prat Gran d’Escaldes-Engordany haurà d’esperar un poc més per acollir el primer esdeveniment d’MMA (arts marcials mixtes) al país. En un primer moment, la cita esportiva, que havia de rebre un total de vuit combats amb els seus respectius lluitadors i, inclús, amb títols en joc, s’ha hagut d’ajornar, segons va explicar Backstage Andorra, empresa gestora, a causa de «la vaga de transport, que fa que 19 persones de l’organització no puguin arribar, i dels vuit combats, quatre competidors s’han lesionat».


Al comunicat oficial, l’Ansgar Fighting League, lliga organitzadora de l’esdeveniment, va declarar que, amb aquest context, «a 10 dies de les jornades és impossible trobar esportistes que puguin complir les nostres expectatives, a causa de la preparació física i mental que això comporta als lluitadors per fer un esdeveniment de qualitat» i, per això, «hem decidit ajornar l’esdeveniment AFL 29 d’Andorra».


Tothom que vulgui la devolució de la seva entrada, tindrà 15 dies per poder reemborsar els diners, «i el que no vulgui la devolució, gaudirem junts ben aviat», va dir l’AFL, ja que no es tracta d’una cancel·lació, sinó d’un ajornament, i s’hauria pogut trobar un nou lloc al calendari, concretament a l’abril, el pròxim dia 15.


Des de l’AFL, juntament amb Backstage Andorra, ja s’està treballant sobre aquesta nova data, en unes jornades que ocuparien tot un cap de setmana, no solament de combats, sinó també d’espectacle, amb actuacions i diferents activitats per amenitzar les vetllades, per als més grans i per als més menuts, tal com sol ocórrer als Estats Units. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT