PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip màster de la FAN torna amb 24 metalls

La delegació tricolor registra set ors entre les dues jornades del 5è Campionat de Catalunya Màster

Per El Periòdic

L’equip màster de la FAN.
L’equip màster de la FAN. | FAN

L’equip màster andorrà no s’atura, i continua evolucionant i millorant cada vegada més els seus registres, a més de sumar nous efectius. Tots plegats, els competidors de la Federació Andorrana de Natació (FAN) en aquesta categoria van sumar un total de 24 nous metalls, amb set ors, 14 plates i tres bronzes, durant la seva participació en el 5è Campionat de Catalunya Màster de Natació Open d’hivern, organitzat el cap de setmana del 21 i 22 de gener a les instal·lacions del CN Manresa.


Abanderats per Estela Montejo, Jorge Martínez, Daniel Cuen, Joel Capdevila, Sílvia Sibila, Jordi Santañes, Carolina Cuen, Elisabeth Cardus, Jordi Cerro, Marta Ferrer i Eszter Abraham, la jornada doble va deixar, com a nota més destacada, els set ors assolits per la delegació andorrana a la cita catalana. 

 

Estela Montejo, en 50m, 100m braça i en el relleu mixt de 50m lliures; Eszter Abraham, en 100m esquena i en el relleu mixt de 50m lliures; Jorge Martínez, en 50m mixtos; i Daniel Cuen en el relleu mixt de 50m lliures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT