PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cornella assoleix la segona posició a Engelberg

L’andorrà marca 27.67 punts quan tenia 35.02 en l’última llista de la FIS

Per El Periòdic

Cornella a la Copa Gineta.
Cornella a la Copa Gineta. | Origami / Òscar Rius

Engelberg (Suïssa) va acollir ahir el primer eslàlom FIS a l’estació, amb l’actuació destacada de Xavi Cornella, que va aconseguir la segona posició amb una important millora de punts FIS. L’andorrà va marcar 27.67 quan tenia 35.02 en l’última llista de la FIS. L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE)  va marcar un crono d’1.25.32, a només 0.05 del guanyador, el suís Emric Corthay (1.25.27). Cornella va fer una bona primera mànega en què es va situar tercer, mentre que a la segona va fer el segon millor temps.


Per la seva part, Àlex Rius, que va guanyar la primera mànega, a la segona va ser 13è en cometre una errada. Així mateix, Àxel Esteve, que a la primera es va situar amb el 7è crono, a la segona no va poder completar la baixada, i Bartumeu Gabriel va ser 47è a la primera, però no va poder acabar. 

 

Xavi Cornella, esquiador: «A la primera mànega sortia molt endavant i he sabut aprofitar el dorsal. A la segona s’ha marcat una mica més la pista perquè havia quedat tercer a la primera mànega i a la segona sortia el 28, però he sabut esquiar el forat i al final ha sortit un resultat molt positiu. Molt content del dia d’avui perquè significa el meu millor resultat de la meva carrera esportiva i també molt content per tot l’equip perquè Patrocinador principal: aquests dies hem fet molt bons resultats i estem progressant molt bé».

PUBLICITAT
PUBLICITAT