PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

FIVE Media Clan llença la seva productora i agència

Studios ofereix múltiples opcions d’assessorament digital

Per El Periòdic

| FIVE Media Clan

D’ençà de la seva creació el 2021 i en només dos anys, FIVE Media Clan ha assolit posicionar-se com un dels clubs líders del panorama espanyol tant a nivell competitiu, guanyant la terecera i segona divisió de Valorant en un mateix any, com a nivell de creació de contingut, obtenint més de 20 milions de seguidors, juntament amb els creadors de contingut del club. FIVE, integrat pels joves Roger Espuga, Dani Lorenzo i Sergi Martí, ara anuncia la seva nova línia de negoci anomenada Studios, vinculada amb la seva consolidació al sector dels esports, entreteniment digital, lifestyle i xarxes socials. La nova línia anirà dirigida principalment a particulars i empreses basada en l’assessorament, estratègies digitals i projectes a empreses i particulars.

Studios combina l’experiència en la indústria amb un enfocament innovador que permet oferir un nombre infinit de possibilitats digitals i de comunicació com l’assessorament en xarxes socials, la creació i producció de campanyes publicitàries, disseny de línies de roba, direcció i filmació de videoclips promocionals i/o musicals, creació de contingut vertical a xarxes o inclús direcció i realització de podcasts, retransmissions en directe i organització d’esdeveniments presencials.

FIVE recalca que les demandes de la Generació Z i Millennials estan en constant evolució, i que les empreses han de ser àgils per mantenir-se al dia per construir i enfortir la identitat de marca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT