PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cinc proves de la competició del Circuit Shup arriben al Principat

L’organització es marca com a objectiu la participació d’un total de 1.300 jugadors

Per El Periòdic

Aguareles explica les proves del Circuit Shup.
Aguareles explica les proves del Circuit Shup. | ANA/E.P.

MyAndbank i el Circuit Shup Pàdel Tour s’han aliat per portar un total de cinc proves de la competició, nascuda l’any passat a la Seu d’Urgell, al Principat. Així doncs, ahir, a la sala Manel Cerqueda d’Andbank es va fer la presentació del circuit, que comptarà amb un total de vuit aturades, entre el Principat i la capital alt urgellenca, tal com van explicar la directora, Anna Aguareles, juntament amb la responsable de MyAndbank, Marta Bravo.

«Ens fa molta il·lusió poder créixer cap a Andorra i que fins a cinc proves es puguin disputar aquí», va dir Aguareles, que va recordar que totes les parades tenen una temàtica diferent. La primera, que serà l’11 de febrer, tindrà la vista posada en Sant Valentí, però «no en el sentit romàntic de la paraula sinó en el més sexual, ja que tenim una col·laboració amb el sexshop Diva», va explicar.

D’altra banda, una de les principals novetats d’enguany és que «les inscripcions es podran pagar mitjançant Bizum, gràcies a la col·laboració que hi oferim des de MyAndbank», va declarar Bravo. En la mateixa línia, Aguareles va indicar que «per nosaltres aquest és un salt molt important perquè facilita molt als jugadors, que alguns venen des de Lleida, poder fer i abonar les inscripcions».

En la primera edició del Circuit Shup, un total de mil jugadors van passar tot sumant la participació en les diferents proves. Enguany, l’organització aspira a arribar a la xifra dels 1.300. «És un repte que ens hem marcat i que pensem que podem assolir» va vaticinar Aguareles.

PUBLICITAT
PUBLICITAT