PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Contra el VAR

Sarabia mostra el seu descontent davant la situació arbitral al llarg del partit, sobretot després de l’expulsió

Per Pol Forcada Quevedo

Hevel durant una jugada del darrer partit a casa contra l’Albacete.
Hevel durant una jugada del darrer partit a casa contra l’Albacete. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va recollir el dilluns la primera derrota al Nacional del 2023. Els tricolors van caure per la mínima (0-1) contra l’Albacete, després de tenir el partit controlat fins a l’expulsió d’Àlex Pastor només començar la segona meitat. Una acció on l’arbitratge i el VAR van guanyar molt protagonisme. 

«Hi va haver un partit on érem 11 contra 11, i hi ha un altre partit després de l’expulsió», va explicar contundent l’entrenador dels locals, Eder Sarabia. «El VAR no estava per això», va continuar, «no està perquè es tardi quatre minuts en decidir que una jugada és manifesta o no ho és». A més, l’entrenador de l’FC Andorra va recordar que al partit d’anada contra l’Albacete, que va acabar amb empat a un, també va passar una situació similar on Carlos Martínez va rebre una targeta vermella al minut 27. 

Per la seva part, el porter Marc Vidal, que va debutar com a titular a la lliga, també va destacar que l’expulsió va canviar per complet l’ordre del partit: «Fins aquell moment estàvem dominant perfectament». «Ho hem intentat i hem tingut diverses ocasions per poder empatar, hem de continuar jugant igual. És de ratificar el partit que hem fet», va declarar.

Amb tot això, Sarabia va criticar l’actuació arbitral del partit i la que ha patit el seu equip al llarg del que es porta de competició: «Ja m’agradaria que ens tractessin com ho fan a l’Albacete o a altres equips perquè igual tindríem 12 punts més, aquesta és la realitat».

Així mateix, també va encoratjar el nivell mostrat pels tricolors davant el conjunt més golejador de la categoria. Abans de l’expulsió «no havien ni passat del mig del camp», «els hem fet anar enrere, estàvem trobant camins i hem tingut ocasions, inclús amb un jugador menys n’hem tornat a tenir, però al final has de lluitar contra tot», va assenyalar. «Estic molt frustrat», va finalitzar. 

Amb una segona derrota consecutiva, els de Sarabia van dur a terme ahir una sessió de recuperació ja amb la ment posada en el següent partit, que serà com a visitant contra el Granada, aquest dissabte a les 16.15 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT