PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

O’Meara no entra en les finals de big air als EYOF

El jove freestyler tindrà una nova oportunitat en la disciplina d’slopestyle

Per El Periòdic

O’Meara, als EYOF.
O’Meara, als EYOF. | EL PERIÒDIC

El Festival Olímpic de la Joventut Europea (EYOF) va donar el tret de sortida per a la delegació andorrana el diumenge, quan es van celebrar les qualificacions de big air, amb la presència de l’esquiador tricolor Henry O’Meara. El rider no va poder planxar les dues rondes i va quedar fora de les opcions d’estar en les finals de big air, que es disputen avui (estaven programades per ahir, però l’organització les va canviar).


«Va ser una sessió difícil, ja que no va poder realitzar el truc, que era un doble cork 1080, bastant tècnic», va explicar el tècnic Scotty Jordan, mentre afegia que «a la primera ronda li va saltar l’esquí i no va poder recepcionar bé, i a la segona mànega va caure. Una llastima, però ens queda d’slopestyle». 

 

 

L’equip andorrà als EYOF, preparat per la cursa d’eslàlom d'avui

 

L’equip d’esquí alpí que competirà als EYOF ha hagut d’adaptar el calendari als canvis de l’organització, que degut al temps ha variat l’estructura inicials. Així les coses, ahir Eric Ebri, Pirmin Estruga i Àlvar Calvo van tenir sessió d’entrenament d’eslàlom. Pel fet dels canvis en els calendaris, l’estructura andorrana va entrenar en eslàlom, disciplina en la qual competirà avui.

Serà el primer dia de cursa per als tres representants andorrans en aquests EYOF en esquí alpí. Demà serà dia de descans, mentre que el dijous 26 l’equip tornarà a entrenar, en aquest cas en gegant. La cursa de gegant serà el divendres 27, mentre que els EYOF han passat al dia 28, dissabte, la cursa del supergegant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT