PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Palència rebrà el MoraBanc per lluitar la Copa Princesa

Els tricolor estan a tres setmanes de jugar-se el primer títol de la temporada

Per David Sansaloni

Un instant de l’últim partit de lliga, al Poliesportiu davant el Gipuzkoa.
Un instant de l’últim partit de lliga, al Poliesportiu davant el Gipuzkoa. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc està a gairebé tres setmanes de disputar el primer títol de la temporada, i ho farà al Municipal de Palència, davant el Zunder Palència, el pròxim dia 10 o 11 de febrer (data encara per determinar). Una vegada finalitzada la primera volta de la lliga regular de la LEB Or, amb la disputa de la jornada 17, aquesta va marcar el tall classificatori per a la final de la Copa Princesa d’Astúries 2023. Finalment, el duel es disputarà lluny del Principat després de la victòria del conjunt de Pedro Rivero a Melilla, que va servir per assegurar la primera plaça per esdevenir seu.


El conjunt tricolor va tenir en les seves mans, durant gran part de la primera volta, el fet de poder jugar el partit al Poliesportiu, en ser líder en les primeres 14 jornades de lliga. No obstant això, la derrota davant l’HLA Alacant va permetre que el Zunder Palència agafés la primera posició i, fins avui dia, no l’ha soltat, acumulant 11 victòries consecutives. Així doncs, la Copa Princesa buscarà successor després que el Movistar Estudiantes guanyés el títol la temporada passada.


La cita serà molt especial pels tricolor, ja que van aconseguir el seu primer ascens a l’ACB en la temporada 2013-2014, en un any que va començar amb la conquesta de la Copa Príncep d’Astúries davant el mateix Zunder Palència. Aquella final es tornarà a repetir nou anys després, en el que serà tot un repte per a una plantilla destinada a ascendir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT