PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, ‘out’ al supergegant de la Copa del Món de Cortina

L’esquiadora valora positivament la cita en haver agafat «experiència de competició»

Per El Periòdic

Cande Moreno durant la cursa d’ahir a Cortina d’Ampezzo.
Cande Moreno durant la cursa d’ahir a Cortina d’Ampezzo. | Millo Moravski - Agence Zoom

Cortina d’Ampezzo (Itàlia) va tancar ahir el cap de setmana de Copa del Món de velocitat amb el supergegant femení, en el qual Cande Moreno no va poder arribar a baix en fer un interior i caure. L’esquiadora andorrana, que ahir va sortir amb el dorsal 54, no va poder completar la baixada, concretament, en desviar-se i sortir-se del traçat, anant per terra. Amb tot, l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va valorar positivament l’experiència de Cortina, perquè, segons va explicar, «aquest any es tracta d’agafar experiència en la competició».


A banda del rodatge, Moreno va assenyalar que la clau està en «introduir-me al circuit de la Copa del Món». Per a la jove «era una pista nova que no coneixia i, tot i això, penso que el primer dia em va anar bastant bé, amb una 34a plaça fent dos grans errors, la qual cosa demostra que puc estar dins dels punts tenint més encert».


Tot i això, Moreno va ser clara en dir que «les altres dues curses no les he pogut acabar, i això és un aspecte que no m’agrada molt. Afronto les següents cites, després d’uns dies de descans, amb moltes ganes, sabent que estic esquiant a bon nivell, i simplement em falta ser més sòlida i els resultats arribaran». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT