PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció sub-16 guanya 2-1 el Blagnac FC

L'amistós només ha pogut gaudir d'una sola part (45 minuts) a causa de la nevada

Per David Sansaloni

Les jugadores de la sub-16 celebren un dels gols d'avui.
Les jugadores de la sub-16 celebren un dels gols d'avui. | FAF

La selecció sub-16 femenina ha aconseguit la victòria en l'amistós davant el Blagnac FC francès per 2-1, tot i que el matx només va poder gaudir de 45 minuts a causa de la forta nevada que cau a hores d'ara a tot el país. Amb aquest context, les joves jugadores dirigides per Luis Miguel Abrahan han sabut treure el seu joc i aprofitar les ocasions que han tingut per sumar una alegria al Centre d'Entrenament de la Federació Andorrana de Futbol (FAF).

«Ha sigut un partit complicat per a jugar, però hem intentat fer el nostre millor futbol», ha declarat el seleccionador tricolor, mentre afegia que «ens ha servit per veure com es desenvolupaven certes jugadores de la lliga nacional que han vingut a provar, i el 2-1 favorable serveix perquè les jugadores es motiven encara més i ara només queda continuar treballant».

L'amistós tenia també un segon objectiu, i era agafar rodatge de cara al mes de març, quan les joves sub-16 marxaran a Albània a competir al Torneig de Desenvolupament.

La capitana del combinat andorrà, Júlia Domingo, ha explicat que «ha sigut un duel una mica estrany per les condicions climatològiques, però més enllà penso que hem estat molt bé en defensa, les ocasions que hem tingut les hem pogut transformar en gols i hem sumat la victòria». Sobre el terreny de joc, Domingo ha assenyalat que «no ha sigut fàcil jugar, ja que patinava molt i gairebé no veies res, però ens hem pogut compenetrar molt bé i hem aconseguit el propòsit de la victòria».

PUBLICITAT
PUBLICITAT