PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Estadi Nacional resisteix davant les nevades

L'FC Andorra mostra «tranquil·litat» per les previsions de cara al partit contra l'Albacete el dilluns a les 21.00 hores

Per El Periòdic

Un instant de l'entrenament de l'FC Andorra aquest matí a l'Estadi Nacional.
Un instant de l'entrenament de l'FC Andorra aquest matí a l'Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra té molt clar que, a hores d'ara, el pròxim partit de lliga, que enfrontarà els tricolor amb l'Albacete a casa a partir de les 21.00 hores, es podrà jugar sense conseqüències. El club ha dirigit un tuit al seu pròxim rival, comentant: «Tranquil Albacete Balompié, que malgrat el fred i la neu, seguim amb una gespa espectacular».

Els darrers dies s'ha pogut veure a l'Estadi Nacional, sobretot a la nit, un llum fluorescent que feia evident l'ús de la calefacció del terreny de joc, en un intent per conservar el bon estat de la gespa híbrida. Així doncs, sembla que amb això i la calefacció subterrània s'ha aconseguit el propòsit, i l'equip ha pogut entrenar amb comoditat a l'Estadi Nacional en la sessió matinal d'avui.

Des d'Albacete, la preocupació encara hi és, segons ha pogut corroborar aquest mitjà, sobretot en els mateixos mitjans de comunicació que han de desplaçar-se al Principat per cobrir el partit. No obstant això, des de l'FC Andorra no es creu que el partit corri perill a causa de la neu, però, d'igual manera, l'encarregat de decidir si finalment es juga o no serà l'àrbitre del matx. En aquest cas, Alejandro Quintero González decidirà, una vegada arribat el dia i l'hora establerta, si l'Estadi Nacional està en condicions de rebre el duel entre l'FC Andorra i l'Albacete.

A hores d'ara, LaLiga no s'ha pronunciat al respecte, i tampoc està previst que ho faci. Les fotografies publicades per l'entitat tricolor demostren que la gespa està en perfectes condicions, i la feina consistirà a mantenir-la així fins al dilluns a les 21.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT