PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno no completa el segon descens a Cortina d'Ampezzo (Itàlia)

L'esquiadora havia arribat a estar dins del top10

Per El Periòdic

Cande Moreno durant el descens d'avui.
Cande Moreno durant el descens d'avui. | Millo Moravski / Agence Zoom

Cande Moreno no ha pogut completar el segon descens de la Copa del Món d'esquí alpí que es troba disputant-se a Cortina d'Ampezzo (Itàlia). L'andorrana ha arribat a marcar un temps que la posicionava dins del top 10, però finalment no ha finalitzat la baixada (DNF).

La de la FAE estava fent una bona baixada, marcant el 18è temps al seu pas pel primer intermig (després en passar totes les corredores seria el 23è) i el 9è amb +0.18 al seu pas pel segon punt de temps. Però, l'andorrana ha entrat massa directe a una porta i això li ha fet saltar-se la següent porta.

Moreno ha sortit amb el dorsal 34 després d'aconseguir ahir el 34è lloc en el primer descens de la Copa del Món a l'estació italiana. De fet, el seu entrenador, Dejan Poljansek, ja va declarar que el nivell mostrat per l'andorrana havia estat molt alt, però que algunes errades li havien fet perdre la línia bona i la velocitat. En qualsevol cas, «l'esquí que ha proposat fa ser optimista de cara al descens de demà i el supergegant del diumenge», va dir Poljansek, i avui s'ha pogut veure aquesta intensitat que, malauradament, no ha pogut deixar un bon resultat per a l'andorrana.

Avui la cursa ha estat guanyada per l’eslovena Ilka Stuhec, amb 1.04.73


Tot i això, Moreno tindrà una nova oportunitat demà per refer-se en prendre part en una nova Copa del Món a Itàlia, però en aquest cas en la disciplina de supergegant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT