PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maric recupera sensacions i torna a ser protagonista amb el MoraBanc

El pivot va ser l'MVP en la victòria contra el Guuk Gipuzkoa per 72-67

Per David Sansaloni

Maric, a la banqueta, durant el partit d'ahir contra el Guuk Gipuzkoa.
Maric, a la banqueta, durant el partit d'ahir contra el Guuk Gipuzkoa. | Dani Catalán-BCA

El MoraBanc va tornar a guanyar ahir a casa, davant el Guuk Gipuzkoa, per 72-67 en un partit que va tenir l'aficionat tricolor amb l'ai al cor durant els 40 minuts. Després de recuperar sensacions contra l'Ourense la setmana passada i deixar enrere la derrota a domicili davant l'HLA Alacant, els de Natxo Lezkano van tornar a mostrar-se forts al Poliesportiu, on encara no han perdut cap partit. Una de les peces clau per poder aconseguir l'alegria ahir va ser Marin Maric, que després de no poder mostrar el seu nivell en l'última jornada, va tornar a ser protagonista.

L'MVP del matx va signar 15 punts amb 24 de valoració, a més de recollir 11 rebots i rebre vuit faltes, la qual cosa va destacar la importància de la seva presència sobretot en atac. Aquestes faltes rebudes no les va desaprofitar el croat, que va col·locar 9/10 en els tirs lliures, amb un 90% d'efectivitat. «No vaig estar bé contra l'Ourense, no vaig tenir un bon partit, i avui he pogut capgirar aquesta situació, hem assolit la victòria que és el que volíem i estic molt content d'haver pogut ajudar l'equip», va dir el pivot.

«L'entrenador ens havia parlat molt d'això, que Gipuzkoa era un bon equip, que jugava molt bé, molt dur, i que hauríem de fer les coses millor que ells per guanyar. Hem hagut d'estar molt concentrats per endur-nos la victòria», va declarar Maric en acabar el partit. Tanmateix, el pivot va recalcar la situació en què es troba el MoraBanc, «sent un equip que tothom ens vol guanyar, i per això hem de continuar treballant, ja que cada vegada la cosa serà més i més difícil».

La clau per no perdre la dinàmica positiva està en el fet de «continuar treballant, millorar cada dia com a equip i continuar fent les coses bé per poder fer passes endavant», va explicar Maric.

D'aquesta manera, el MoraBanc posa punt final a la primera volta del campionat de lliga sent segon, amb 15 victòries i dues derrotes, per darrere del Palència, que continua primer registrant una ratxa d'11 victòries consecutives (16 victòries i una derrota), i que gaudirà del fet de disputar la Copa Princesa davant el MoraBanc a casa, al Pavelló Municipal d'Espots de Palència.

PUBLICITAT
PUBLICITAT