PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La situació meteorològica complica la circulació en alguns punts del país

La neu i el fort vent obliga a tancar els accessos al port d'Envalira, Arcalís i Sorteny

Per El Periòdic

Una imatge de la Cortinada.
Una imatge de la Cortinada. | @VisualMeteo

La situació meteorològica que s'està vivint en aquestes hores al país està complicant la circulació a alguns punts del Principat. La neu i el fort vent ha obligat a tancar els accessos al port d'Envalira, Arcalís i Sorteny, mentre que Mobilitat ha establert l'accés al túnel d'Envalira gratuït fins a nou avís.

De moment, la fase negra (amb tall) afecta la CG2- Port d'Envalira, CG3 - Arcalís, CG3- Sorteny, mentre que la CG2 - a Canillo, CG3- la Cortinada, CG4- a Pal i RN22 d'accés a França es troba en fase groga.

Per la seva part, des de Protecció Civil s'ha informat que es continua en avís groc per neu i vent i s'ha demanat «prudència a l'hora de dur a terme activitats a l'exterior» i «consultar l'estat de les carreteres».

Finalment, des del Servei de Meteorologia s'ha informat que al nord del país continuarà nevant feblement tot el dia i, durant la tarda, es podrà estendre puntualment al centre i sud. Ja de cara a demà, «esperem una major presència del sol i el vent de nord continuarà bufant amb intensitat i augmentant la sensació tèrmica de fred».

Al llarg del matí s'han registrat mínimes, com a la Cortinada, de fins a -10°C, però amb sensació tèrmica de -15°C a causa sobretot del vent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT