PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida a la Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF

La 4a edició de la Comapedrosa Andorra inicia amb la Individual Race d'avui

Per El Periòdic

L'equip de la FAM per a la cita.
L'equip de la FAM per a la cita. | Pal Arinsal

La 12a edició de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya i 4a edició de la Comapedrosa Andorra va donar el tret de sortida oficial ahir amb la inauguració que s’ha celebrat al poble d’Arinsal, en la qual van assistir la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la cònsol major de la Massana, Olga Molné, el General Manager de la ISMF, Roberto Cavallo, i el delegat oficial de la ISMF Jordi Canals. Tots ells van celebrar l’arribada d’una nova Copa del Món a Andorra, i concretament a la Massana i Arinsal.

La primera prova de la Copa del Món serà la Individual Race, que ha començat avui i que com a novetat incorpora també la modalitat Open, oberta a tots els practicants no professionals permetent-los així disputar el mateix recorregut que els corredors de la Copa del Món, i puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya i la Copa Catalana d’esquí de muntanya.

La ruta de la prova es realitza íntegrament dins del domini esquiable de Pal Arinsal, concretament al sector d’Arinsal, i té com a meta arribar al Pic Alt de la Capa, ubicat a 2.570 metres, amb un desnivell total de 1.400 metres. D’aquesta manera es manté el circuit C anunciat el dimecres, amb una petita variació.

Aquest canvi no afectarà l’espectacularitat de la prova ja que, tot i realitzar-se íntegrament dins el domini esquiable, continua mantenint les mateixes característiques d’alta muntanya, així com el seu alt nivell esportiu.

El tret de sortida ha estat a les 09.30 hores amb l’inici de l’Individual Race sènior femenina, seguida de la categoria sènior masculina, prevista per a les 10.40 hores. En 10 minuts, a les 11.40 hores, sortiran els participants de la modalitat Open, i a la tarda tindrà lloc l’entrega de premis de la Individual al poble d’Arinsal, i l’entrega de dorsals del top5 per a la Vertical de demà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT