L'Enfaf visita el líder les Garrigues després de patir per superar el Les a casa (3-1)

ESCALDES-ENGORDANY

L'Enfaf sènior va patir de manera inesperada, i molt, per superar el Les de la Vall d'Aran per 3-1 en la jornada prèvia a la visita al camp del líder les Garrigues. L'equip tricolor, que havia vençut per un còmode 0-8 al seu camp, es va trobar amb un plantejament tàctic basat en el fora de joc que en la primera part va acabar amb un sorprenent 0-1.

La segona part va ser la de la remuntada, amb un equip visitant cada vegada més desgastat. El domini de l'Enfaf va ser aclaparador però l'empat no va arribar fins el minut 69, obra de Jenny en aprofitar un rebuig després d'un xut de Laia. Ja al 86 va esclatar l'alegria a Alàs amb el gol de Vero que suposava el 2-1 i al 89 de nou Vero va robar una pilota i ell sola s'ho va fer per marcar el 3-1.

El partit contra el líder es disputarà avui a les 13.00 hores; la distància entre els dos equips és de 8 punts tot i que l'Enfaf suma dos partits menys que poden fer-li recuperar el lideratge si guanya avui i els altres sis punts en joc.

L'equip cadet va ser molt superior al Vilamajor i es va dedicar un festí de gols per acabar guanyant 15-0. Les golejadores van ser Marina Fernández (5 gols), Catarina Cruz, Daniela da Silva (2), Margot Llovera, Cathy Ferraz (3) i Teresa Morató (3), Avui, de nou a casa contra el Taradell (16.00 hores, Prat del Roure).

Per últim l'infantil no va jugar i avui va a Llavaneres (14.00h).