PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pau Casadesús tanca la seva cessió a l’Espanyol B

El conjunt blanc-i-blau es reserva una opció de compra del jove jugador

Per El Periòdic

Casadesús contra el Burgos.
Casadesús contra el Burgos. | @FCANDORRA

La direcció esportiva de l’FC Andorra va anunciar ahir la cessió de Pau Casadesús a l’Espanyol B pel que resta de temporada, amb opció d’un any més. El lateral, que aquest estiu va renovar amb l’entitat tricolor fins al 2025, buscarà seguir el seu creixement i gaudir de minuts de joc en un dels equips capdavanters de la Segona RFEF. Un cop acabi el període de cessió, el conjunt blanc-i-blau es reserva una opció de compra del jugador.


Casadesús va ses el primer golejador de la història tricolor al futbol professional gràcies a la diana que va marcar el jove futbolista al camp de l’Oviedo. Aquell gol, a més, va servir per sumar els tres primers punts de la temporada per al conjunt d’Eder Sarabia. Més enllà d’aquesta històrica aparició, Casadesús ha jugat un total de vuit partits amb la samarreta tricolor, dos la passada temporada i sis aquesta, marcant dos gols: al Tartiere i la diana que obria la llauna al camp del Manacor, en la primera ronda de la Copa del Rei d'enguany.

El jove defensa de 19 anys és, a més, el primer fruit de la relació entre el FC Andorra i el Gimnàstic Manresa. Tant ell com Èric Cañete van estar tot l'any passat en dinàmica del primer equip quan encara es trobaven en edat formativa –una situació idèntica a la de Bomba aquest any– i va convèncer tant als tècnics que aquest any, ja en edat sènior, Eder Sarabia li ha seguit donant oportunitats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT