PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts tres homes amb navalles i ganivets al Pas

Accident amb tres vehicles implicats al túnel de la Tàpia

Per El Periòdic

L’entrada de la població encampadana.
L’entrada de la població encampadana. | Arxiu ANA

La Policia ha detingut tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Es tracta d’un resident de 37 anys i dos no residents de 19 i 23 anys, arrestats al Pas de la Casa la matinada passada. Segons va informar ahir en un comunicat el cos d’ordre, els agents van rebre l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada quan els tres homes, a qui s’havia expulsat d’un local d’oci nocturn després d’una baralla, van tornar «molt alterats i armats per accedir-hi de nou». Quan van veure arribar la Policia van marxar, però se’ls va localitzar a pocs metres de l’establiment, segons el relat policial. En aquest moment, duien una navalla semiautomàtica de vuit centímetres de llarg i 1,5 d’ample, i dos ganivets amb una llargada de vint centímetres i una amplada de 4,5.
En un altre ordre de coses, els agents policials van detenir dijous passat a la tarda un altre home, no resident, a la frontera amb francoandorrana, com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic per identificar-se amb una identitat falsa.

D’altra banda, la Policia també va informar ahir d’un accident al túnel de la Tàpia amb tres vehicles implicats, tots tres amb matrícula andorrana. Va tenir lloc quan un turisme Seat León, que circulava en sentit sud, va perdre el control del vehicle i va col·lidir contra un altre cotxe, un Renault 19, que circulava en sentit nord. El xoc entre els dos vehicles va implicar un tercer, un Fiat Panda, que també circulava en sentit sud. La conductora del Renault, una dona resident de 54 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El sinistre va obligar a tallar el túnel en els dos sentits de circulació.

Per últim, el cos d’ordre va haver d’intervenir ahir en un altre sinistre, ja que es va produir un atropellament d’una vianant per part del conductor d’un turisme Ford Ecosport, amb matrícula del Principat, a l’avinguda Santa Coloma, número 55, a Andorra la Vella. La vianant, resident de 72 anys, va resultar ferida.

PUBLICITAT
PUBLICITAT