PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAG suma nous talents joves a la disciplina federativa

Julia Felipó, , Lara Campillo, Eva Travé, Blanca Pons i Carolina de Sousa han sigut les escollides

Per David Sansaloni

Julia Felipó durant una competició.
Julia Felipó durant una competició. | FAG

La Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) continua apostant per les joves promeses del país, i aquesta mateixa setmana ha incorporat quatre gimnastes del Club Rítmica GAEE d'Escaldes-Engordany i una del Club Rítmica Serradells.

Així doncs, Julia Felipó, Lara Campillo, Eva Travé, Blanca Pons i Carolina de Sousa han sigut les seleccionades per portar a terme diferents entrenaments del grup de seguiment de la FAG.

Com ja és habitual, la federació, amb coordinació i comunicació amb els diferents clubs de gimnàstica del país, busca desenvolupar una base sòlida de competidores per garantir la presència del país en competicions futures, ja sigui als països veïns i, sobretot, amb la vista posada en les cites internacionals. En aquest cas, des del Club Rítmica GAEE d'Escaldes-Engordany i el Club Rítmica Serradells s'ha apostat per aquestes cinc joves, en total, perquè facin un salt qualitatiu, amb l'objectiu de poder donar les màximes garanties al seu desenvolupament individual com a esportistes del país.

La base de la gimnàstica al Principat continua evolucionant a bon ritme, i és gràcies a la feina, ja no sols de les mateixes competidores, sinó també dels entrenadors i entrenadores, cos tècnic, pares, mares i totes aquelles persones involucrades en aquests projectes esportius.

PUBLICITAT
PUBLICITAT